Everyday life Top tip

MOOMIN HAPPINESS

God morgen solstråler:) Her startet fredagen med solglimt igjennom gardinene på soverommet, DET var en rimelig god start på dagen! Da må det feires med en av de beste tesortene jeg vet om – mummi te. Eller Moomin som det nå egentlig heter, sound way cuter. Denne teen fikk jeg i gave av min bff og den heter passende nok Moomin besties:) Hun kjøpte den i Finland, men jeg ser at den offisielle hjemmesiden til Moomin selger den og sender til Norge! Hurray!!

Nok om det, la oss snakke om de viktige tingene her i livet. Mat og helg. Jeg suser hjemover i ettermiddag for hygge med Hansi og dere; garasjen er ferdig!! Mangler kun maling nå, men da må det først bli godvær. Jeg gleder meg helt vilt til å se den helt helt ferdig. Det må selvfølgelig feires med det beste Hansi vet om (utenom meg..høh;): burger! Ordentlig hjemmelaget burger med mine fluffy buns fra bloggen. I will take you along for the ride people..

Dette bildet er på innsiden av lokket – basically hvordan jeg føler meg 90% av tiden:) Og med det ønsker jeg dere en god helg fine folk:*

xoxo

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggere liker dette: