Everyday life

A FOODIE WEEKEND

Heia alle sammen! Så var vi godt igang med en ny uke hva – helgen suste som alltid forbi. Jeg har hatt en over gjennomsnittet sosial og yolo helg. Yes I am one of those people who still says yolo. Har lenge sagt at jeg skal ha Tromsø helg med gode venner, restaurantbesøk og trening. Det fikk jeg så absolutt i helgen.

På lørdag startet dagen med trening før jeg og 2 venninner dro på Emmas drømmekjøkken. Jeg har skrevet om Emmas tidligere, absolutt en fin restaurant, en av de bedre i byen. Bestilte kyllingsalat med byggrynsrisotto og confitert kyllinglår, så jeg forventet en risotto med typ et helt lår oppå, men fikk derimot en stor salat med byggryn og kyllingbiter blandet i. Veldig godt altså, men kanskje ikke helt av det kaliberet man forventer på Emmas. Veldig god stemning der som alltid.

Senere på kvelden dro vi hjem til et vennepar og hygget fælt. Vi lagde kylling piccata til middag, det var helt villt godt! Tenk at jeg aldri har spist det før. Super kyllingrett med kapers, sitron og redusert kraft. Mulig jeg lager en oppskrift og slenger den opp her:)

Så kom the yoloness. Jeg skulle på en liten lunsj med en supersøt jente jeg nettopp har blitt kjent med. Hun foreslo Fiskecompagniet og jeg er som alltid åpen for nye plasser. La meg fortelle dere; for en plass! Super fint innredet, upåklagelig service, lekker mat og vinmenyen! Pjuh! Den var perfekt. Vi spiste det hele egentlig, liker som kjent ikke å velge så det ble alt som er godt og jeg angrer ikke et sekund.

Vasterbotten gratinert hummer og skalldyr til forrett, laks og bakt kveite til hovedrett og 2 eksepsjonellt godt gjennomførte desserter, blant annet en rosinkake med banan iskrem, kaffe krem og salt karamellsaus. 

Min venninne er en vinkjenner så vi hygget veldig med å velge oss ut noen gode viner. Sommelieren til Fiskecompagniet som var servitøren vår var helt fantastisk – kunnskapsrik og inkluderende. Vår enkle lunsj ble fort til en 4 timers brunch/lunsj/middag. Perfekt søndag!

Jeg har så utrolig mye gøy å vise dere! Min nye hudpleie rutine – som er ut av denne verden, vurderer sminke tutorials og masse flere oppskrifter er på vei. Jeg ser jo det at jo lenger jeg blogger jo bredere blir temaene jeg blogger om. Ingen vits i å sette seg selv i en bås. Jeg liker som nevnt ikke å velge;)

Håper dere har en fin start på uka – see you soon;*

xoxo

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggere liker dette: