Everyday life

ANOTHER RAINY DAY

Ajajaj dette været folkens..Det tester virkelig tålmodigheten til en ellers så positiv person. Problemet er ikke så mye at det regner, for det kan jo absolutt være hyggelig det om man sitter inne under pledd og alt det der, men når du er nødt til å gå ut av døren byr det på mang en utfordring; sko! Aldri sett et par fine regnstøvler i mitt liv – nekter å kjøpe stygge sko. Honestly...Håret mitt er ikke så glad i regnvær – ender opp med å se ut som en druknet katt ca 3 ganger i uka. Nok om det, la oss snakke om noe mye artigere..

På fredag drar jeg til Oslo!! Endelig, virker som en evighet siden. Det er det jo ikke, men rart hvordan tiden suser forbi. Tar morgenflyet på fredag og turen går rett inn til byen for lunsj på Taqueria – I am not one to turn down mexican food #gris.

Og på lørdag skal min fine niese feire sin 3-års dag. Noen som sa unicorn birthday? Vet ikke jeg eller hun gleder seg mest:)

Så til det store spørsmålet: Hva i guds navn tar man på seg til en unicorn bursdag? Tyll, paljetter, silke? Seriøse i-landsproblemer på gang. Gaven er iallefall i boks, tante baker kake og hun er en ekte kakebaker skal jeg fortelle dere, søster er party planner så dette blir litt av en fest folkens. Jeg skal holde dere oppdatert!

 

xoxo

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Ævin
    16. oktober 2018 at 18:49

    Skal love deg det blir fest😂😂😂

  • Leave a Reply

    %d bloggere liker dette: