Everyday life Oppskrifter

BBQ QUICK FIX

God helg fine folk:) Håper dere hygger like mye som jeg gjør. Tromsø har vist seg fra sin beste side i det siste og vi har nytt hvert ett sekund. Kvelden skal brukes på å feire en av de fineste jeg vet om sin bursdag her i byen – det gleder jeg meg helt vilt til!

I dag tenkte jeg faktisk jeg skulle komme med et topp grilltips til dere. Tidligere i uken tenkte vi at vi skulle hive oss rundt å grille, men det er som kjent ikke så mye man faktisk kan grille på en engangsgrill. Da fant jeg på noe lurt! Kyllingburgere i spelt pitabrød – super lekkert og veldig enkelt.

Jeg hadde laget guacamole, vannmelon og fetaost salat, salat og litt tilbehør på forhånd. Så lettvint å ha alt klart slik at man kun trenger å grille burgere og varme pitabrødene på grillen i et lite minutt. Kyllingburgerne kjøpte jeg på Spar, de var fra Prior og hadde et overraskende bra næringsinnhold:)

Det ble altså så godt. Ikke noe stygt om pølser og karbonader men det er så lekkert med fresh og sunn mat på grillen. Vannmelon salat er ekstra friskt i varmen:)

Nå skal det dusjes, sminkes og ordnes før kvelden. Vi skal på en rimelig ny vinbar hvor de serveres ost og spekemat, så det blir spennende. Jeg krysser fingrene for bugnende fjøler med mat og et godt vin utvalg.

xoxo

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Ævin Ghadani
    13. mai 2018 at 10:02

    Sååå deilig?

  • Leave a Reply

    %d bloggere liker dette: