Everyday life

BOB THE BUILDER

Hva har du gjort i sommer Shilan? Vell, jeg har reist, hygget, vært på fjellet, grillet, drukket øl og funnet ut av at jeg faktisk liker å snekre. Who knew?! Her går det i ett med garasje bygging – herregud det blir så bra! Hansi er helt fantastisk, en riktig byggmester Bob, ikke bare har han bygd huset vårt, men denne utrolige garasjen er Hansi sitt verk, jeg er kun assistent. Han forteller hva som skal gjøres og hvordan, jeg prøver så godt jeg kan. Vannblemmer, sår og myggstikk til side, jeg har lært så mye!

Så slik går dagene våre, jeg er på min 4 uke uten trening, prøver å finne fokus og bli bedre i ryggen. Livet består av så mange forskjellige faser så jeg gjør mitt beste for å omfavne den jeg er i nå og ser frem imot neste. Ellers er det snart back to reality, det har sin sjarm det også.

Also! Vi er så heldige og få passe ei av de fineste hundene jeg vet om. Hun er vår i hele 2 uker! Og alle hjerter gleder seg:)

Håper sommeren behandler dere fint:*

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggere liker dette: