Everyday life

BRIGHT LIGHTS

Favoritt bluse, favoritt jeans, favoritt nett – all united in one outfit = LOVE. Mine vintage Levi’s, bruker begrepet mine løst da de fram til ifjor var Hansi sine – en liten tur til skredderen og de passet meg perfekt. Win/win – Hansi hadde dem i mange år/jeg slapp å kjøpe nye, har blitt brukt mer enn jeg liker å innrømme. De sitter som et skudd, så mye brukt at de er myke som joggebukser, så spørsmålet er: Hvor ofte kan man bruke dem før det blir for ofte? Never ever? OK:)

Til gjengjeld står det jo en H på håndleddet mitt så føler at vi er mer enn skuls. Hah! På fredag skal jeg endelig hjem igjen og prosjekt ferdigmalt garasje skal forhåpentlig ferdigstilles. Kjenner vi begge er rimelig klare for å pakke vekk alt som heter verktøy og pensler og bare nyte høsten med fjellturer, rypejakt og et par turer sørover før julen plutselig kommer og vi skal på ferie!! Kjenner jeg blir like varm i kroppen hver gang jeg tenker på det, men det er mye som skjer før den tid. Heldigvis! Tiden før ferie er også en del av opplevelsen og snart, veldig snart dere, kan jeg begynne å pakke. En av mine topp 10 hobbyer. Planlegge antrekk, smykker, hvilke sko og vasker som går til hva, sjekke værmelding hver dag 2 måneder i forkant av avreise osv. Oh the joy!

På lørdag skal det lages rypesuppe, offisielt høsttegn. Det er noe av det beste jeg vet om i hele vide verden og dere skal selvfølgelig få oppskrift. Ellers kan jeg melde om at min første weekly vlog er rett rundt hjørnet. 20% kleint 80 % veldig gøy. God kombo:)

Ha en fortreffelig dag:*

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Hanna
  19. september 2018 at 09:56

  Gleder meg masse til oppskrift so I can surprise the hubby! Og vlog?! It’s like my birthday and Christmas at the same time

  • Reply
   Shilan
   20. september 2018 at 11:55

   Yass! Aldri møtt noen som ikke har elsket den?? haha coming to a screen near you tomorrow?❤️

  Leave a Reply

  %d bloggere liker dette: