Everyday life

CLEAN UP

Endelig er dagen her! I ettermiddag flyr jeg og Hansi sørover, tilbringer en natt i Oslo før vi drar på en liten ferie. OM jeg gleder meg? Kjære vene, klarer nesten ikke tenke klart:) Hansi vet fortsatt ikke hvor vi skal så jeg gleder meg nesten mest til å se reaksjonen hans, bare nesten.

Helgen vår ble brukt i godt lag med veldig fine mennesker, lekker mat, vin og alt som hører med. Søndagen derimot var ikke fullt så innholdsrik – lav puls og hjemmehygge var heller ikke feil:) Pakket ferdig koffertene våre, rimelig mye bagasje med oss, jeg liker ikke å favorisere eiendelene mine, så alt får være med på tur:) Haha, uff neida… joda..

Ellers har jeg brukt mye av den siste tiden på å rydde opp i sminkesaker, hudpleie, klær, sko, vesker osv. Mye som blir lagret opp gjennom året som man egentlig ikke bruker. Tar kun opp unødvendig plass og gir en dårlig samvittighet. Så da er det like så greit å hive seg rundt og rydde opp. Sorterer alt ned til basics – så sper jeg på med extras. Så en vippetang er basic mens verdens mest glitrende highlighter er extra. Get it?:)

Tenkte å lage en step by step guide til det man må ha – burde ha – og overhode ikke trenger. Top tips på badet osv. Coming up etter ferien:*

 

xoxo

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ævin Ghadani
  15. mai 2018 at 08:38

  Elsker smilet ditt?

  • Reply
   Shilan
   15. mai 2018 at 08:41

   Love u❤️❤️

  Leave a Reply

  %d bloggere liker dette: