Everyday life

CLIFFHANGER

Ok så kanskje ikke helt cliffhanger, men la meg fortelle dere – det føltes virkelig sånn ut! En av de artigste kveldene jeg har hatt på lenge ble tilbrakt i buldrehallen på fredag. Jeg var der med fine venner som var rimelig rutinerte innenfor klatring, jeg lærte mye for å si det sånn. Og falt dobbelt så mye – levde opp til kallenavnet mitt: Buldre-Sara. Hah!

Ei av mine fineste venninner kom på besøk til Tromsø i helga og dere kan jo prøve å gjette hva som sto på menyen? That’s right: HYGGE! Og annen mat så klart. Vi lagde urtehummus og lakseceviche til middag – oppskrift kommer som en del av ukesvloggen jeg holder på meg, har filmet masse, men må nok redigere med en hard hånd så jeg ikke ender opp med en 2 timer lang vlog. Ellers var vi å handlet mat i byen på lørdagen, gikk en tur i godværet og fisket opp med pasta til middag. So basically har vi spist, spist litt mer og så spiste vi enda litt til. Tipp topp helg:)

Dagen idag derimot skal brukes til jobb, trening i ettermiddag og matlaging ikveld – what else is new?  Dro på trening idag morges, men noen ganger altså, noen ganger har man bare ikke dagen. Det ble 30 min med jogging som ble avbrutt av telefoner, meldinger og strømbrudd. Klarte simpelthen ikke å get in the zone. Så jeg valgte å late som om økta aldri tok sted, dusjet og spiste frokost istedet. Bedre lykke neste gang:)

Ha en strålende dag:*

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggere liker dette: