Everyday life Travel

DISNEY MOVIE KIND OF MOUNTAIN

Etter å ha ønsket å dra til Blåisvatnet i Lyngsalpene i så lang tid var det endelig dags igår. Kjære vene for en plass! Jeg og mamsen pleier å ta en lengre fjelltur hver gang hun er her, og vi vurderte Senja denne uken, men Lyngsalpene trakk det lengste strået denne gangen – og det skuffet ikke!

Som dere kanskje vet ifra før så vet jeg å hygge meg så dagen før hadde vi plukket opp To good too go fra en lokal kafe, lekre rugbrød smørbrød og fersk bakst fikk være med i sekken. Etter litt over en times kjøretur pluss ferge parkerte vi bilen og fulgte skiltingen mot vannet. Så fin tursti som var ordnet til, her var det fryd å gå. Etter vi var ca halvveis var det mer eller mindre kun stein å gå på og den siste biten var det relativt store steiner, men turen egner seg fint til små som store, ca 9 km t/r.

Når du klatrer over den siste steinen og ser dette vannet som venter på deg – nesten så hjertet opper over et slag. Lite folk rundt oss så vi fikk sitte helt alene, tok av oss skoene og vasset langt uti vannet, overhode ikke så kaldt som man skulle tro. Neste gang blir det absolutt bading! Vannet renner ned fra isbreen og har en farge ulikt noe jeg har sett før, akkurat som i en Disney film!

Vi var så heldig og hadde over 26 grader med en lett varm bris på hele turen, det var meldt regn utover dagen så etter en 3 timers rastepause vendte vi snuten hjemover og det var i grevens tid. Når vi satt oss i bilen begynt det å regne litt, kom oss med ferga over på andre siden før det begynte å tordne og himmelen åpnet seg – aldri før har jeg opplevd slikt regnvær. Alle bilene kjørte til siden av vegen og skrudde av motoren – full stopp i trafikken, men vi kom oss hjem omsider.

Idag var planen å gå opp de nye trappene til fjellheisen i Tromsø, men foreløpig er det regn og tåke så vi avventer litt og ser det ann tror jeg. Mamma flyr hjem til Oslo ikveld:( Så vi skal gjøre det beste ut av dagen og late som om kvelden aldri kommer:*

xoxo

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Elin
  20. juli 2018 at 09:47

  Du er en norsk prinsesse i sitt Disney paradis!!

  • Reply
   Shilan
   20. juli 2018 at 11:28

   Min drøm ?☀️✨

 • Reply
  Ævin Ghadani
  20. juli 2018 at 10:42

  Det er helt utrolig hvor fint det er???

  • Reply
   Shilan
   20. juli 2018 at 11:28

   Neste gang blir du med?✨?

  Leave a Reply

  %d bloggere liker dette: