Everyday life Oppskrifter

DIY BEAUTY

O fine søndag! Dagen som setter kroppen litt på pause før en ny uke braker løs. Ekstra bra passer søndager til litt hudpleie og do it yourself prosjekter hjemme syns jeg. Derfor har jeg skrevet ned 2 oppskrifter jeg håper dere prøver dere på. Super lettvint og helt rene produkter, ikke noe tull og fjas, bare ren hudpleie. Det skal man ikke kimse av.

Først ut er mitt favoritt body butter gjennom tidene, brukt den non stop i 2 år. Fikk oppskriften av ei venninne, men tror kanskje den har utviklet seg litt siden, uansett er den helt fantastisk. Drøy i bruk, perfekt etter man har dusjet, lukter nydelig av kakaosmør og mykgjør selv den tørreste vinterhud.

Body butter:

Kakaosmør

Kokosolje

Mandelolje

Om ønskelig kan du tilsette 2 dråper eterisk olje for å få en annen lukt. I kind of like smelling like white chocolate;)

Du trenger lik mengde av alle ingrediensene. I glasset under har jeg brukt 40 gram av hver ingrediens. Smeltet kakaosmøret i en bolle i mikroen, tilsatt kokosoljen i det varme smøret så det også smelter. Så blander du inn mandeloljen til slutt. Hell over i en ren glassbeholder og sett den i kjøleskapet til den stivner. Så er det bare å ta den ut og oppbevare den på badet, i romtemperatur holder den en perfekt myk konsistens. En helt fantastisk oppskrift og kan brukes som både sminkefjerner og olje mot tørre hårtupper.

Pleiende øyevippeserum:

Kokosolje

Castor olje

Vitamin E olje

Her skal fordelingen være 2 deler Castor olje, 2 deler vitamin E olje mot 1 del kokosolje. I mitt lille glass nedenfor brukte jeg 20 gram Castor olje, 20 gram vitamin E olje og 10 gram kokosolje. Smelt kokosoljen i mikroen og bland inn de øvrige ingrediensene. Ha på glass og la avkjøles før du oppbevarer den på badet.

Dette er uten tvil et av mine favoritt produkter. Etter jeg har fjerne øyesminken på kveldstid dypper jeg en q-tip ned i oljen og påfører på øvre og nedre vippekant, ikke bare fjerner den sminkerester som blir igjen, men den gir næring til vipperøttene (vitamin E), stimulerer hårvekst (castor olje) og mykgjør (kokosolje). Parfymefri, allergivennlig og er generelt veldig snill med øynene dine:) Ps! Husk å ikke dobbel dip q-tipsen din i glassen;)

Slik ser de ut når de har stivnet:) Super enkle og veldig drøye i bruk. Håper dere prøver dem ut – de anbefales på det sterkeste:*

xoxo

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ævin Ghadani
  6. mai 2018 at 15:42

  Dette visste jeg ikke du kunne, why have u waited soo long too tell me??
  Gleder meg til å bli super myk i huden?

  • Reply
   Shilan
   6. mai 2018 at 16:22

   Thought u knew???❤️

  Leave a Reply

  %d bloggere liker dette: