Everyday life

FERIE MED STORE BOKSTAVER

Verdens fineste Roma. Jeg er tilbake fra en av de fineste byene jeg vet om i hele verden. Jeg har vært her før, men det føles alltid like nytt ut. Nytt, men samtidig så kjent. Jeg kjenner igjen luktene, fargene, bygningene, vinen, menneske og ikke minst; maten. Maten! Jeg har spist så godt at dere aner det ikke engang. Enorme mengder tid gikk til research av restauranter som var verdt å dra til på YouTube, tripadvisor og matblogger. Jeg må si meg rimelig fornøyd med valgene jeg tok:)

Jeg har tatt fantastisk fine bilder, filmet mat, skrevet ned anmeldelser og top tips for byen så her er en Roma guide og vlog in the making. Ellers må jeg bare si hvor fantastisk fint vær det var, 27 grader med strålende sol, gatekafeer og hvitvin i glasset er et liv jeg fort blir vant til.

Nå er det back to reality – alltid litt tungt å gå tilbake til hverdagen, men det var herlig å være på trening igjen etter 9 dager treningsfri. Det var høyst nødvendig for både kropp og sjel. I helgen skal jeg hygge i Tromsø med godt selskap og god mat (som om det var noe nytt).

Flere bilder kommer snart – i mellomtiden forlater jeg dere med et bilde av et av mine top 10 måltider gjennom tidene.

Kåret til en av Italias beste pasta restauranter – og jeg kunne ikke vært mer enig. Denne restauranten fortjener faktisk et eget innlegg, so stay tuned:)

Good to be back – sees snart:*

xoxo

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Ævin
    23. mai 2018 at 20:38

    ?❤️?❤️

  • Leave a Reply

    %d bloggere liker dette: