Everyday life

FINALLY FRIDAY

Fredag! Hipp hurra som jeg har gledet meg til helg. Det er regner ute, men det gjør ingen verdens ting – la det øse og pøse, det er fortsatt fredag:) Jeg skal hjem til Hansi og gleder meg veldig til å se hvor langt vi (igjen så bruker jeg begrepet vi veldig løst her) har kommet. I helgen skal jeg hjelpe Hansi med det som hjelpes kan, lage mat og trene – perfekt helg med andre ord. Har kjøpt noen lekre ferske spareribs jeg gjerne vil gjøre noe spenstig med..stay tuned…

Ellers går det mye i opptrening og planlegging av hva som skal være med på ferie. Ja jeg er fullstendig klar over at jeg ikke skal reise bort før jul, men la meg fortelle dere: jeg simpelthen elsker å pakke! Av hele mitt hjertet. Elsker å organisere klær og produkter i forskjellige kategorier, sette sammen antrekk og pakke mini versjoner av skjønnhets produktene mine. Travel size produkter gir meg mer glede enn jeg kan forklare med ord!  

Jeg skal ta dere med på pakkingen tenkte jeg. Lage en video med gode pakketips, hvordan tenke smart når du setter sammen antrekk, og ikke minst: hvilke snacks som er skikket å ha med på flyet, well because, hvem prøver vi å lure? SNACKS are key!

Hvor søte er ikke avocado sokkene jeg fikk i gave? 2 cute:)

xoxo

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ævin Ghadani
  17. august 2018 at 11:07

  My cutiepie???

  • Reply
   Shilan
   17. august 2018 at 15:36

   ?❤️

  Leave a Reply

  %d bloggere liker dette: