Everyday life Travel

GELATO GOODNESS

God morgen fine folk:) Her våknet jeg til 6 grader og regn. Supert. Overhode ikke misunnelig på været i Oslo. Hah! Det var en løgn, men fra spøk til alvor kunne det vært verre – det kunne snødd.

Nok om været, mer om mat. I helgen har jeg spist på både Bardus og Hildr her i Tromsø. Førstnevnte leverte en overraskende skuffelse av et måltid. Vi bestilte fried chicken og pork belly sandwich. Kyllingen ble servert med wokgrønnsaker fra pose virket det som. Fortjener strengt tatt ikke et bilde engang.

Hildr hadde samme meny som sist jeg anmeldte dem, maten ble ikke servert på samme måte, så tydelig at det var en annen kokk som var på jobb enn sist. Ikke full pott denne gangen, men god mat uansett altså. Servicen derimot er upåklagelig:) Har fått min egen nydelig kirsebær drink der så spør gjerne etter Shilans drink neste gang dere er der;)

Det jeg egentlig skulle snakke om idag var Italia. Jeg har laget en ny kategori som heter travel der jeg kommer til å samle alle Roma tipsene, slik at de blir enkel å finne fram til hvis dere skulle trenge dem ved en senere anledning. Så folkens, la meg tipse dere om verdens beste is! Den mest smakfulle gelatoen jeg noensinne har smakt.

Jeg undersøkte alle mulige restauranter på tripadvisor og YouTube før vi dro og veldig mange snakket om et lite hull i veggen som het Frigidarium. Det var enighet om at dette var en av Romas beste gelatokiosker. Og jeg kunne virkelig ikke vært mer enig.

De som kjenner meg vet at jeg har kartleksi (selvdiagnostisert) og overhode ikke er skikket til å navigere meg frem alene. Det går som regel bra, men i en by som Roma med alle sine smågater, kommer Hansi sine navigerings skills veldig godt med. Frigidarium lå i en liten bakgate med kø rundt hjørnet. Jeg ante overhode ikke hvor vi var, men Hansi hadde full kontroll og plutselig sto vi rett utenfor. En liten halvtime senere sto jeg med denne 5 kulers herligheten i hendene. Rene og friske smaker, perfekt konsistens og gode porsjoner. La meg fortelle dere – pinjekjerne gelato. Jeg gjentar; pinjekjerne gelato! EPIC. Absolutt verdt turen:) Adresse:  Via del Governo Vecchio, 112, 00186 Roma RM, Italia.

Slenger med et bilde av o store Colosseum. For en plass. Jeg har vært her før, men blir like målløs hver gang jeg er her. Størrelsen alene er nok til å overraske deg, men når man virkelig begynner å tenke over mengden arbeid som er lagt ned her, arkitekturen og omfanget av hva som faktisk tok sted her – føler man seg rimelig liten der man står.

La meg også legge til at fargen på steinene i Colosseum gjør seg utmerket som bakgrunn for bilder. Top tip:) Just kidding… not really..

Flere tips er rett rundt hjørnet, håper dere syns det gøy å lese om. Nye oppskrifter og treningsøkter er også in the making. Når man interesserer seg for veldig mye og vil skrive om alt man syns er artig blir det et bredt spekter av kategorier, men jeg tenker at det er en positiv ting. Så finnes noe for alle og enhver her inne:)

Ha en nydelig søndag – uansett hvordan vær dere har:*

xoxo

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  hans
  28. mai 2018 at 23:11

  skal vi dra tilbake? 😉

  • Reply
   Shilan
   29. mai 2018 at 07:30

   Yes please, imorgen???❤️

  Leave a Reply

  %d bloggere liker dette: