Everyday life

GREY TONE

Du vet den følelsen når du har så mye å glede deg til at du nesten sprekker av glede? Det er livet mitt om dagen. Våknet med tett nese og sår hals, men det går altså så bra for det er så mye artig som skjer om dagen at den lille detaljen ikke skal få spille hovedrollen i helgen min:)

Denne helgen er jeg i Tromsø og hygger med noen av de fineste jeg om. Etter en fin arbeidsdag på fredag dro jeg og Hanna ut på O`store matshopping turneen vår. Mange små stop for å plukke om det vi trengte for helgen og neste uke slik at vi slipper å dra på butikken hver dag. Jeg har blitt venn med eieren av en min favoritt innvandrerbutikk, så der brukte vi en god halvtime og fikk kjøpt inn alt fra ferske urter til turkish delight (sykt gode små desserter)

På fredagskvelden lagde jeg en av de beste indiske rettene jeg noensinne har laget, en form for chicken curry og jeg husket faktisk å skrive ned alt jeg brukte, så oppskrift på det kommer i morgen:*

I går dere! I går deltok jeg og noen venninner på Shapeup convention her i Tromsø. For en herlig dag fylt med så mange blide treningsglade mennesker. Slike ting gir så mye overskudd og energi at man bobler over av glede når man går ut dørene. Håper de kommer tilbake neste år!

Chocolate dream bowl med mandelsmør fra JUS. Helt vilt godt! Absolutt å anbefale.

Ellers skal dagen idag brukes til trening, rydding og matlaging før vi får ca 10 personer på tapas knytkalas..yes I know – how very white of me.. Det blir superfint, gode venner og god mat – krysser også fingrene for at det kommer en hund eller to:)

Nyt søndagen fine folk:*

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggere liker dette: