Everyday life

HEAT

Denne varmen folkens! Jeg er skapt for dette været, herregud som jeg hygger! Jeg og mamma har vært å badet i fossen ved huset vårt idag, det var helt fantastisk. Ellers har jeg solt meg litt, solt meg litt mer og laget mat til Hansi – han er dypt inne i betong og isolasjonsverden så det er dessverre lite hygge på han for tiden, men jeg bidrar så godt jeg kan med å være assistent, gjerne i bikini – det var populært:)

Imorgen går ferden til Tromsø, en smule dumt kanskje da det er meldt over 30 grader, men det får så være. Vi skal hygge, spise middag med venner og gå på fjelltur. Akkurat slik sommeren skal være – minus en stk mann konstant dekket av grus.

Det er dessverre dårlig med matlaging for tiden. Varme og ferie har gjort til at jeg har laget store mengder av mat slik at vi har hatt middag i ett par dager, igår lagde jeg f.eks kyllinggryte i ovnen med mamma. Veldig godt, men ikke sånn super insta worthy. Fra neste uke av blir det litt mer vanlige dager og da regenr jeg med inspirasjonen kommer trillende tilbake.

Håper dere nyter godværet uansett hvor dere er. En ting er helt sikkert: Nord-Norge er virkelig på sitt beste i +30 grader!

xoxo

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggere liker dette: