Everyday life

Helgehygge:)

God søndag fine folk:) Jeg har nettopp sagt farvel til Hansi – alltid kjipt, men heldigvis bare 5 små dager til det er helg igjen. Vi har hatt en veldig koselig helg i byen, lenge siden han var i Tromsø sist så det var ikke en dag for sent. For det meste reiser jeg hjem til huset vårt på Bones hver helg så de helgene vi faktisk er i byen blir ekstra spesiell for oss.

På fredag ble det litt jobb, yoga økt og videoredigering på formiddagen, før vi tok lunsj på Mathallen. Jeg gledet meg veldig! Hørt så mye positivt, men må ærlig innrømme at vi ble litt skuffet. Vi bestilte en burger og en laksetartar ilag. Sistnevnte var basically en sashimi bowl med syltet ingefær og grønnsaker, mens burgeren var en smule tam og overstekt. Veldig dumt da lokalet er superfint og har enormt potensialet! Mulig vi tar oss en tur tilbake på kveldstid når kokk Gunnar Jensen er på jobb, han skal visstnok være en av de flinkeste i byen! På den positive siden har Mathallen en fantastisk butikk i nabolokalet til restauranten. Nydelig fersk fisk og et godt utvalg i kjøledisken – jeg kjøpte med et par forskjellig flasker kombucha hjem.

Lørdagen startet med strålende sol kl.06.15, vi er semi-pensjonister som legger oss tidlig og står opp med solen. Morgenstund har gull i munn osv.. Vi møtte et vennepar til lunsj på en av mine favorittrestauranter i byen – Emmas drømmekjøkken. En suksess hver gang. Vi fikk servert lekker biff tartar, fiskegrateng, blåskjell, ostefat og tindved mousse blant annet. Vinene våre var perfekt matchet til maten og servicen var som alltid upåklagelig. Og *knips* så hadde vi tilbrakt 3 timer der før vi vendte snuten hjemover for fotballkamp, indisk mat og spillkveld med noen vennepar:)

Det var min helg kort oppsummert, håper deres helg har vært like fin som min:*

Ny oppskrift på eltefritt brød er rett rundt hjørnet, stay tuned:)

xoxo

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anne
  9. april 2018 at 08:27

  Hvor har du kjøpt vesken din frøken? ???Me like!

  • Reply
   Shilan
   9. april 2018 at 09:18

   Den er vintage fra en butikk i Gøteborg, mange år gammel, men kjøpt ny stropp til den på en random veskebutikk for å gi den en makeover?? my fave???

  Leave a Reply

  %d bloggere liker dette: