Everyday life

LEOPARD LOVE

En av mine all time favoritt jakker! Myk, fluffy leopard – whats not to love?

Håper dere har like fint vær som oss idag, må høsten bli like fin som denne uken har vært. Ellers nærmer helgen seg med stormskritt og jeg gleder meg veldig til å reise hjem til Hansi Bansi. Gleder meg ikke like mye til å male garasjen, men det blir bra når vi er ferdig – gleder meg veldig til å vise dere hvor fint det har blitt! En riktig mansion.

Jeg håpet vi kunne snakke litt heart 2 heart idag. Jeg har lenge tenkt på en sak og hvordan jeg skal formulere meg på best mulig måte for å ikke bli misforstått. Jeg elsker bloggen min, det er en plattform der jeg får delt noen av tingene som betyr mest for meg, trening og mat blant annet. Det jeg sliter litt med for tiden, og har gjort i en lang stund, er sosiale medier generelt. Jeg har ikke facebook, men bruker Instagram som et verktøy for å promotere bloggen på best mulig måte, det er det eneste verktøyet jeg har for å nå ut til folk. Tidligere syns jeg Instagram var nytt og spennende, men nå syns jeg kanskje det har mistet sin sjarm. Misforstå meg rett, jeg leser også igjennom feeden min daglig, som alle andre. Problemet mitt er ikke med selve Instagram, det er med den såkalte follow 4 follow trenden. Jeg følger kun folk jeg føler gir meg noe og ikke alle som ved et eller annet tidspunkt har trykket like på et av bildene mine. Det er selvfølgelig helt i orden at andre velger å gjøre det slik, det er bare ikke riktig for meg.

I frykt for at dette skal ende opp som en tirade vil jeg bare at vi alle skal huske på et par ting i hverdagen; antallet likes på bildet ditt definerer ikke hvem du er. Ditt profilbilde er ikke en oppsummering av deg som menneske og din verdi måles i langt mer enn antall følgere. La oss heller bli inspirert og motivert av hverandre, i stedet for å telle hjerter og kommentarer.

Jeg har noen gode planer in the making for både vlog og innlegg, tenkt litt på en capsule wardrobe video – der man rydder skapet sitt ned til essentials og kvitter seg med alt som ikke har blitt brukt på 1 år. Et par mat vlogger og treningstips er på vei. Rop ut om det er noe dere ønsker å se!

 

xoxo

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ævin
  5. september 2018 at 16:55

  Preach sista???

  • Reply
   Shilan
   6. september 2018 at 06:24

   ??❤️

  Leave a Reply

  %d bloggere liker dette: