Everyday life

MOUNTAINS & SUN

I går fikk et vær ulikt Nord-Norge, helt fantastisk! Frykter det var siste krampetrekning før høsten slår inn, men det gjør ingen verdens ting, høsten her i nord er nydelig fin. Jeg og min fine venninne fikk lånt oss vekt vester og gikk turen opp trappene til fjellheisen her i Tromsø, så videre til neste fjelltopp, perfekt ettermiddagstur!

Ellers er det rolig her om dagen, gleder meg veldig til å dra hjem til Hansi imorgen, ordne til med fredagshygge og male litt. Skal få lagt ut bilde av garasjen i helgen – vi har kommet så langt! Jeg bruker ordet vi veldig løst her..

Also: har jo helt glemt å fortelle at årets juleferie er booket! Shiittttt! Det blir fullstendig cray cray! Vi skal til USA! Reiseguide og vlog blir det definitivt derifra. Det må jo være det ene plassen i verden ingen ser rart på deg om du går rundt med et kamera og filmer deg selv?

Oppskrift på ingefær shots og beauty innlegg er rett rundt hjørnet, så stay tuned. Det gikk nettopp opp for meg at jeg skal få handle på amerikansk apotek!!! Om jeg kommer til å trenge 2 kofferter – my guess is yes.

Ha en strålende dag fine venner:*

xoxo

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggere liker dette: