Everyday life

Når solen skinner:)

Og der kom solen frem igjen! For et fantastisk vårvær vi fikk i går. Folk i nord våkner fra vinterdvalen sin og byen blomstrer i solskinnet altså. Jeg er hjemme på Bones i helgen, men gårsdagen ble nytt til det fulleste  før jeg måtte sette meg på bussen. I anledning den nasjonale frokostdagen på Scandic hotels var jeg på Ishavshotellet og spiste en utrolig lekker frokost/brunch/varte helt til lunsj.

Jeg vil påstå at det er en av de flotteste frokostserveringene jeg har vært på. Egen barista, egen smoothie/shot/juice avdeling og egen pannekakemann! Trygt å si at denne jenta gjorde et kraftig innhugg i buffeten med både 3 og 4 porsjoner av det aller meste. Skal man hygge så skal man hygge sier nå jeg;)

Etter frokost ble det en tur på brygga før jeg dro på jobb, viktig å gjøre det meste ut av solskinnsdagene vi får – de er gull verdt. Vi fikk like fint vær idag så nå blir det en kopp kaffe på verandaen før frokost nr 2, vi står opp før fuglene så da rekker man både 1 og 2 frokoster:)

Ha en strålende helg:*

xoxo

 

 

 

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ævin Ghadani
  14. april 2018 at 09:54

  Så deilig det ser ut?
  And u look smashing as always?

  • Reply
   Shilan
   14. april 2018 at 11:38

   Beste???❤️

  Leave a Reply

  %d bloggere liker dette: