Top tip

OSLO TIPS

God morgen solstråler! For et vær, -2 grader og solskinn, alt er bedre enn regn tenker jeg. I dag tenkte jeg å tipse om 2 plasser jeg var på i Oslo i helgen. Heter det fortsatt tips om det ikke er en positiv anbefaling? Hmm.. Uansett:

Taqueria på Paleet. Helt ok meny så var semi-spent på maten. De levde ikke opp til forventningene for å si det sånn. Små porsjoner, lite krydder og altfor overpriset. Vi var 3 personer som spiste det dere ser på bildet over, jeg blir ikke mett av dette for å si det sånn, og endte opp med å betale nesten 700 kr. So take it from me: save your money.

Der dere derimot kan bruke pengene deres:

Pascal! Vi dro på den i Tollbugata og den er minst like fantastisk som de andre. Pascal selv var på jobb og de ansatte var veldig hyggelig. Noen av de beste kakene jeg noensinne har spist! Du vet når du spiser kake og tenker; this is worth getting fat for. Presis den følelsen satt jeg med. Sitronterte, salt karamell og melkesjokolademousse og meget god kaffe. Top terningkast for maten, gode priser og smilende ansatte.

 

Tips fra meg til dere:*

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggere liker dette: