Oppskrifter

Pasta heaven:)

Kveldens pasta middag ble en stor suksess! I all enkelhet, men absolutt en hyggemiddag verdig. Som jeg skrev tidligere bakte jeg pølser fra ASK gård i ovn med squash og auberginer. Hadde alt i en stor form, litt olivenolje, salt,pepper og røkt chilli strødd over. Jeg hadde kjøpt spicy pølser så disse ga mye smak til grønnsakene under steking.

Det er lite som slår hjemmelaget pesto. Jeg bruker sjelden en spesifikk oppskrift da pestoen er tilgivende og tåler det meste, så lenge det grunnleggende er på plass. Jeg ristet en håndfull pinjekjerner før jeg hadde de i håndblenderen med bladene og stilkene av en persillebunt, ca 1 dl olivenolje (velg en god en, her er god smak alfa omega), 50 gr parmesan i grove biter, litt salt og grovkvernet pepper, og 1 hvitløksfedd. Kjør alt sammen til ønsket konsistens, jeg foretrekker min grov slik at man kan se urtene og små parmesanbiter.

Fiks ferdig:) Bland pestoen med kokt pasta, jeg toppet det hele av med ekstra parmesan og pinjekjerner – fordi det simpelthen aldri er nok parmesan. Bon appetit fine venner:*

Vi har hatt en super helg med masse hundekos, god mat, litt trening, men mest hygge. Akkurat slik en helg skal være:) Idag står jobb og trening på planen, og meal prep for resten av uken. legger det ut på insta story så husk å følg med der.

xoxo

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggere liker dette: