Everyday life

STRETCH AND BEND

God morgen friends:) Tilgi mitt fravær de siste dagene, men snø og regn har virkelig satt en demper på humøret. Det er helt merkelig, jeg pleier aldri å bli værsjuk, men denne våren har virkelig vært lang altså. Det er nok mye påvirket av det superfine været sørpå, veldig stor kontrast. Jeg tenker at man får lov til å være litt nedfor i et par dager før man må børste det av seg og smile igjen. Så da gjorde jeg nettopp det.

Da kroppen ikke vil samarbeide for tiden, verken ryggen eller beina, har jeg tydd til yoga. Jeg har gått på kurs før, men sjelden orket å gjort det hjemme. Løsningen har blitt en rolig yoga sekvens på 30 minutter før leggetid. Ingen styrke – bare tøying, bøying og en fin påminnelse om at går bra allikevel. uansett årsak til at man kanskje føler seg litt down. Idag startet jeg faktisk dagen med en morgen sekvens med brightening eye mask på øynene (K-beauty er awsome altså – mer om det senere) og kaffen på kok. En meget fin start på dagen:)

Jeg tenkte jeg skulle dele en av mine favoritter med dere i tilfelle noen følte seg inspirert, Yoga with Adrienne er en av mine favoritter på YouTube. Det beste med denne sekvensen er at man gjør den etter man har pusset tennene, i pyjamas. Trust me, du vil ha på deg pyjamas. På slutten er det en kamp for å holde øynene åpne. Top bedtime tip:)

Jeg føler meg kvikkere allerede! Fortsatt dagen med frokost (havregrøt), grønnsakssmoothie (spinat, grønnkål, paprika, gurkemeie,ingefær og appelsin proteinpulver – super fresh) og lydbok (the confidence gap). Not to shabby my friends…not to shabby..

xoxo

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggere liker dette: