Everyday life

SUMMER NIGHTS

Når solen skinner for første gang på ukesvis får man ikke sitte inne hele dagen. Idag har jeg bare hygget; startet dagen med å besøke et par bffs – perfekt timing, kom inn døren hos dem presis når pannekakene var klare:), kost med hund, vært på den artigste Crossfit timen på lenge!, klipt håret hos verdens beste frisør og spist lekker søndagsmiddag med gode venner:)

Mitt fravær den siste tiden skyldes rett og slett at jeg fikk et lite tilbakeslag i ryggen. Det har tatt meg ganske lang tid og mye mental trening å innse følgende; dette er ikke verdens ende, jeg kommer meg sterkere igjennom dette og lærer enormt mye om meg selv underveis. Med hjelp av mye trening, gode venner og et skifte av tankegang føler jeg endelig at jeg er på vei mot riktig spor iallefall. Det tar tid og er et kontinuerlig arbeid, men gevinsten er uten tvil verdt det.

Så det er ståa og status per idag. Jeg prøver for øyeblikket å mimre tilbake i barndommen, når vi levde i øyeblikket og ikke planla alt ned i minste detalj. Det har jeg virkelig prøvd å gjøre de siste dagene og det har vært herlig! Tatt ting på sparket, vært yolo – bekymringsløs og glad. Glad for alle de fine menneskene jeg har rundt meg, glad for at jeg snart skal hjem å se familien min, glad for at jeg snart har bursdag og ikke minst, veldig glad for at jeg skal hjem til Hansi Bansi om få dager. Han har jobbet som en helt og bygger garasje til langt på natt. Jeg sier dette flere ganger om dagen føler jeg, men det gjør det ikke mindre sant; jeg er en riktig heldiggris:)

La oss ta et øyeblikk og virkelig sette pris på det faktum at jeg kunne gå i skjørt idag! Det var verdens deiligste følelse det!

Nå er det straks natta, yoga og trening på planen imorgen tidlig:*

xoxo

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggere liker dette: