Top tip

SUNSHINE IN A BOTTLE

Så var det plutselig søndag igjen. Denne uken har simpelthen sust forbi, men mer om det senere. Jeg poppet innom for å gi dere et top tips! Renee Voltaire sin eddik. For det første er den helt fantastisk i smak, men det beste er at den inneholder moderen. Det betyr at den er rå, fermentert og upasteurisert slik at det ligger et tykt lag i bunnen. Dette er den levende bakteriekulturen vi vil ha i oss, altså moderen. Gjør veldig godt for fordøyelsen vår og bakteriefloraen i tarmene.

Bare så vi har det på det rene her; jeg anbefaler ikke eddik som en del av 90-talls trenden der man trodde at det hjalp forbrenningen. Overhode ikke. Dette er av rene helsemessige årsaker, pluss at de smaker supergodt. Drikk som shot, eller bland ut med varmt vann og drikk som te. Jeg kjøpte den med gurkemeie, ingefær og chili, men så de hadde en med granateple, det blir neste kjøp. Selges på Sunkost.

Kommer tilbake om litt med masse god mat – nå kom sola endelig!!!!! fram her i Tromsø, så da er det bare å komme seg ut før den gjemmer seg igjen:)

xoxo

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggere liker dette: