Everyday life

THAT FRIDAY FEELING

Så var det fredag igjen:) Jeg syns ukene går fortere og fortere nå når vi går mot sommeren. De siste dagene har vært helt fantastisk, jeg hadde nesten glemt for deilig det var å gå uten parkas og Timberland boots. Er veldig glad i vinteren altså, føler nesten man må være det for å bosette seg nordpå hvis man er oppvokst i Oslo, men norsk sommer! Den er noe for seg selv. Midnattsol og nakenbading i små fjellvann – shit som jeg gleder meg!

Om et par timer går turen hjemover til innlandet, der helgen skal bruker til familiebesøk, trening og matlaging. Hansi og et par andre skal på tur neste helg så da skal det bakes til dem, satser på at det kommer på bloggen om det blir suksess:) Ellers tenkte jeg å lage en HOW TO MEALPREP video muligens. Alle vet jo hvordan de skal gjøre det i teorien, men tenkte kanskje det forenklet hverdagen til mange hvis det var satt opp ferdige menyer med handlelister f.eks. Skal jobbe litt videre med ideen.

Ellers bruker jeg mye av tiden min på rehabtrening, skadet ryggen min i januar og har som en konsekvens av det måtte gjort om på hele treningsprogrammet mitt. Har ikke løftet vekter siden og har enda en stund igjen før kroppen er klar for det. Jeg har vært nødt til å finne alternative øvelser, noe som har vært veldig lærerikt, men ikke like gøy – om jeg skal være helt ærlig. Den største forandring har dog vært tankegangen min, i verden der vi konstant blir bombardert med såkalte fitspo bilder (forøvrig et grusomt uttrykk – fitspo) er det lett å miste fokus og ikke se seg selv.

Mulig det er mange som rynker på nesen nå og mener jeg selv bidrar til dette på Instagram, noe jeg jo til en viss grad gjør, men noen ganger må man ta et skritt tilbake og se ting litt i perspektiv. Et fint bilde er et fint bilde uavhengig av hva teksten i boksen under sier. Vi har alle forskjellig utgangspunkt og forskjellige mål, men det er så lett å glemme når man er på side 11 av utforsk siden til Instagram en time etter man egentlig skulle lagt seg.

Det jeg prøver å si er at jeg tror ærlig og oppriktig at verden kunne blitt en litt bedre plass om vi hadde klart å glede oss mer på andres vegne og ikke ta andre sine seire som våre egne nederlag. Andre sin skjønnhet tar ikke vekk ifra din, akkurat som andre sin styrke ikke gjør deg svakere – det er virkelig nok til alle:) En liten påminner ifra meg til deg på en fredagsmorgen:*

Over til noe veldig gøy (ca så gøy som jeg har det på bildet under:) :

For en stund tilbake var jeg så heldig å fikk være med på en fotoshoot for den nye reklamekampanjen til Folkehelseinstituttet sin nye kampanje – Bekjemp antibiotikaresistens. Et tema jeg stiller meg sterkt bak og er helt enig i. Nå er bildene endelig ute. Så gøy!

Det at jeg har så fine folk ilag med meg på bildet gjør det enda artigere:)

Da avslutter jeg her og håper dere får en herlig helg! Og husk at håndhygiene redder liv:* Don´t believe me?

Hvis plakaten sier det må det være sant;)

xoxo

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Mathea Fennefoss
  20. april 2018 at 23:03

  Flott jente med mye fornuftig å komme med!! Og de plakatene var sykt tøffe??✨❤️

  • Reply
   Shilan
   21. april 2018 at 10:46

   Takk fine Mathea??❤️ syns og de ble råtøff???‍♀️??

 • Reply
  Ævin Ghadani
  25. april 2018 at 08:52

  Så utrolig kult at du er med på den kampanjen????

  • Reply
   Shilan
   25. april 2018 at 09:54

   Syns også det??❤️

  Leave a Reply

  %d bloggere liker dette: