Everyday life

THE LEATHER JACKET

Så var vi faktisk i august hva? Shit som tiden flyr… Jeg er på min siste ferie uke og vender snart snuten mot Tromsø igjen. Litt bittersøtt da jeg gleder meg veldig til å møte alle igjen, men forferdelig kjipt å dra fra Hansi etter så mange fine uker sammen. Nå er det nå engang slik og det blir nok bra når man kommer seg tilbake i rutinene sine, enn så lenge skal jeg nyte de siste dagene hjemme.

Bildene er altså ikke fra idag, mine antrekk de siste ukene har bestått av enten bikini eller arbeidsklær dekket av sagflis og maling med en hammer hengende på hofta. Har sin sjarm det altså, men syns antrekket over gjør seg hakket bedre på bilder. Disse ble tatt i Tromsø i sommer når jeg var på tur med min fine mamma.

Håper dere fortsatt har ferie og nyter freden – snart er det back to reality..Den er heldigvis ganske fin den også:*

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggere liker dette: