Everyday life

THE STRUGGLE

Dette bildet markerer siste dagen det var ok å bruke joggesko i Tromsø. Isen har lagt seg på fortauet og 7 måneder med kulde, snø og vind ligger framfor oss. Det verste med det er at jeg ikke har vintersko! Akutt angst og panikk! Per idag ser jeg ut som en av de ville tenåringene som går med joggesko/converse og tights mens de spankulerer bortover veien som en mildt beruset versjon av Bambi. Not ok! Og nå er jeg en av dem. Skjerpings Shilan… Saken er bare den at jeg ikke klarer å finne noen sko jeg liker. Ikke et eneste par vintersko jeg syns er fine, eller det er en sannhet med modifikasjoner. Jeg har funnet sko jeg liker – det er bare at de koster en halv månedslønn så jeg føler jeg bør finne et rimeligere alternativ. Hodet mitt forteller meg at jeg bør føle det. hjertet mitt derimot føler noe helt annet… Ahh the struggle..

I helgen gikk det også opp for meg at jeg om 2 måneder faktisk er i USA. Holy cow! Tiden flyr og jeg kunne ikke gledet meg mer. It’s not humanly possible. Hver gang jeg tenker på turen får jeg et glis slik som på bildet over – and it’s the best feeling in the world. Sommerfugler i magen, timesvis av tid brukt på å finne gode spise og drikke plasser på Tripadvisor = det beste livet. Kanskje jeg finner noen vintersko der? Haha..

Om noen av dere har vært i Florida/Miami området før må dere gjerne komme med tips. En ting er helt sikkert: Disney World står på toppen av lista. Jeg er muligens en av verdens største Disney fans og tanken på å klemme på mine barndoms(voksen) idoler gjør at jeg får høy puls tvert. Minni mus ører og et besøk på Bibbidi Bobbidi store står på min bucket list. Yes I am basically 7 years old..

xoxo:*

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggere liker dette: