Everyday life

TIME FLIES

God morgen folkens. I skrivende stund sitter jeg og spiser Skyr is med mango og later som om det er sommer. Sånn i tilfelle noen lurte, så er det ikke det. Overhode. Det er 5 grader og snø/regn. Nok om det.

Helga har vært av den rolige typen. På fredag var vi på besøk hos noen av våre nærmeste venner som har kjøpt seg nytt hus. Så fint! Vi spiste thai mat og hygget. Dagen i går gikk til baking, trening, og grillhygge hos svigerfar. Så var det plutselig søndag og jeg må tilbake til Tromsø. Ikke helt klar for det, men det er jeg sjelden.

Veldig klar for en ny uke med fullt fokus på trening og mealprep. Har lenge planlagt en mealprep video til dere, må bare finne ut av hvordan jeg skal gjøre den mest mulig oversiktlig. Ellers har jeg begynt å pakke så smått til sommerferien, skal være litt i Tromsø fremover så da må man benytte de helgene man har her hjemme til å få unnagjort slike ting.

Håper dere har det fint og at dere har hakket bedre vær enn oss. Slenger med et bilde fra en nydelig solskinnsdag i Tromsø. 

Blir glad bare av å se solskinn på bilder til og med –  a.k.a ikke kravstor kvasi nordlending.

xoxo

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggere liker dette: