Everyday life

UNICORN BIRTHDAY

Hoi hvor det går! Her suste helga forbi og for en helg det var. En unicorn dream av en bursdag ble feiret til de grader – bare så det er sagt var det ikke min bursdag, fikk 21 meldinger på insta etter et bilde av kaken på insta story, det var min lille niese sin 3 års dag. Lille Lilli:)

Nå har vi vært venner her inne en stund og jeg føler det er på tide at dere får møte min varme, høylytte, inkluderende crazy loving familie – literally keeping up with the ghadanis.

Til venstre har dere min konditormester tante som bor i Gøteborg og på armen har hun sin lille prinsesse, på min andre side står verdens beste mamma – one of a kind, og helt til høyre står min fantastiske party planner søster med bursdagsbarnet på armen. Vi roper høyt, lager mat omtrent døgnet rundt, krangler og klemmer om hverandre. Ekte kjærlighet.

Nok om oss og mer om bursdagen:

Kaker, catering, masse gjester, gaver og leker så langt øye kunne se. En drøm av bursdag for store og små. Familien min gjør det meste ut av de fleste anledninger og dette var intet unntak. Vi storkoste oss alle mann og spiste mat til langt på natt. Søster hadde bestilt kurdisk catering for å gjøre det mest mulig lettvint for alle, som regel står vi alle på kjøkkenet fra morgen til kveld so this made for a nice change. Kebab og kyllingspyd, lammegryte, ris og tilbehør ble levert, smakte godt – men ikke like godt som den vi lager. Just sayin.. 

Nå skal jeg fyke avgårde på kino for å se A star is born med Lady Gaga. Snakkes imorgen fine folk:*

xoxo

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ævin
  23. oktober 2018 at 21:01

  For en fin dag det ble gol. Elsker å ha deg hjemme med oss. Love it when you come home and hate it when you leave us😭❤️😭❤️

 • Reply
  Elin
  23. oktober 2018 at 21:48

  Fineste familien!

 • Leave a Reply

  %d bloggere liker dette: