Everyday life

WEEKEND LOVE

Når fredagsfølelsen slår inn altså.. nothing like it! Jeg har tatt helg og sitter for øyeblikket med en kopp kaffe i hånden og skriver oppskrifter. Kommer med 2 veldig gode oppskrifter i helgen, en liten godsak og en litt mer utbrodert brødoppskrift. Both equally good.

Ellers går helgen til *trommevirvel* hygge. Haha:) Jeg er veldig god til å hygge. Det blir trening, matlaging og masse kos med en liten hund ved navn Lexi som vi er så heldig å passer i helgen. Om ikke så lenge skal jeg og Hansi på en liten tur, så da må klær strykes og kofferter pakkes. Jeg elsker å pakke! Planlegge antrekk, sko, vesker – FUN! Hvor vi skal er foreløpig hemmelig for Hansi og kan derfor ikke skrives om her, men det kommer både guide og vlog så dette blir morro:)

Før den tid er det langhelg hjemme, det er heller ikke å forakte. Hvis du tilfeldigvis skal på butikken idag ville jeg absolutt kjøpt med et par ingredienser til et av verdens beste tilbehør til helgen – Fetaost guacamole! Du aner simpelthen ikke hvor godt det er før du har prøvd. Dette trenger du for 2 personer:

1 pakke fetaost (jeg bruker Jacobs eller Arla blokk, ikke sånne kuber i lake) – 2 store modne avokadoer2-3 ss kesam (eller creme fraiche,rømme osv) – 1/2 chilli1 lime1-2 hvitløksfedd 1/2 ts spisskummenmaldon saltgrovkvernet pepper – gjerne en ss finhakket bladpersille eller koriander

Håper dere handler inn og lager dette i helgen, eller flere ganger i uken som vi gjerne gjør:) Passer til alt ifra taco (no shit Sherlock), kylling, fisk, egg – basically everything!

 Ha en nydelig fredag så sees vi imorgen:*

xoxo

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggere liker dette: