Everyday life

WINING AND DINING

God kveld folkens:) Kom plutselig på at jeg ikke har fortalt dere om et av de beste restaurant besøkene jeg har hatt i senere tid! Veldig viktig å dele slik informasjon. I forrige uke dro jeg og 2 venninner ut på middag for å samles en siste gang før ei av oss skulle hjem for sommeren #pendlerlife. Og heldigvis falt valget på Hildr her i Tromsø. Så da heiv vi oss rundt og gjorde som vi så sjeldent gjør – sminket og ordnet oss. Nesten så man føler seg som et nytt menneske:)

Jeg liker som kjent ikke å velge så vi bestilte like så godt alt på menyen. It really is the best way to live:) Byens godeste Moscow mule – trust me, i’ve tried them all. 7 småretter og 3 sideretter ble servert på tur etter hverandre og startet med en helt nydelig hummus. Jeg er vill med hummus og denne var riktig god! Deretter kom en av mine favorittretter – Vitello Tonnato – Rosastekt kalv med tunfisk majones og friterte kapers, altså det var så sykt lekkert. Perfekt stekt kjøtt og nydelig dandert.

Klippfisk, pimientos de padron, steinbit, supergode kyllingvinger og nuggets av oksehale med kraftkar krem. Yes you heard me – kraftkar krem. Men vinneren var allikevel okonomiyakien – verdens lekreste japanske pannekake med kål og bonito flak. Eksepsjonelt godt gjennomført. Jeg var helt fra meg av begeistring. Vi fikk lekre drinker, små søtsaker som avslutning og generellt veldig god service. Anbefales på det sterkeste:)

Elsker at de serverer maten på vintage fat, gir en riktig hjemmekoselig følelse. Also – verdens søteste servitør lagde en helt egen drink til meg og kalte den til og med opp etter meg, en lekker drink med kaffe, marachino cherries og noe andre gode greier. Hvis ikke det er god service vet ikke jeg.

Alt i alt en fantastisk fin kveld på byen som var verdt hver eneste krone. Blir ikke lenge til neste gang:)

Nå sitter vi på flyet sørover, snakkes snart:*

xoxo

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggere liker dette: